“Blik op de Strandwal” Akersloot

AKERSLOOT – Met de alles omvattende titel ‘Blik op de Strandwal’ pakken Brandweer Akersloot, Boerderij het Vertrouwen en Scouting Akersloot op zondag 13 april a.s. weer groots uit op hun strandwal.


Door het bundelen van demonstraties en het etaleren van hun activiteiten wordt het de tweede keer dat deze gezellige open dag word georganiseerd. Vanaf 11.00 tot 16.00 uur bent u allen, van binnen en buiten Akersloot welkom, voor brandweer demonstraties, veiligheidsvoorlichting en AED uitleg.

Bij de boerderij kunt u alle landbouwvoertuigen, stallen, het vee en jongvee bezichtigingen en ziet u hoe een moderne boerderij tegenwoordig functioneert. Bij Scouting Akersloot kunt u het moderne gebouw bewonderen, en staan vrijwilligers klaar om u van alles te vertellen over Scouting.

Het is voor de kinderen mogelijk om met een strippenkaart deel te nemen aan diverse spelletjes. Ook een aantal andere verenigingen en hobbyisten presenteren zich deze dag aan u!

U kunt het evenement nu al volgen op Facebook of twitter.com/Strandwalakers Voor meer info kunt u contact opnemen via rob.dekker@planet.nl.