Verkeersongeval met letsel op Zeeweg

CASTRICUM – Op de Zeeweg heeft zondagochtend een verkeersongeval plaatsgevonden. Het ging om een aanrijding tussen twee auto’s, het ongeval vond plaats iets na half tien.

Het eerste voertuig kwam uit de richting van Limmen en reed rechtsaf de Zeeweg op naar Castricum. Het tweede voertuig kwam uit de richting van Uitgeest en reed linksaf de Zeeweg op, ook richting Castricum.

Beide voertuigen reden naast elkaar op de twee rijstroken van de Zeeweg. Het eerste voertuig raakte in de slip en schampte daarbij het tweede voertuig. Die auto week uit naar de middenberm en klapte op een lantaarnpaal.

De eerste auto kon nog verder rijden, dat gold niet voor de tweede auto. Die auto werd afgevoerd. Eén van de bestuurders had teveel alcohol op, daarvan wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook hield één van de automobilisten een gebroken vinger over aan het ongeluk.