Weerbaarheidtraining voor vrouwen bij MEE

REGIO – MEE Noordwest-Holland start op 6 mei aanstaande een weerbaarheidtraining voor moeilijk lerende vrouwen. De training bestaat uit negen bijeenkomsten op dinsdagavond van 18.45 tot 20.45 uur. Plaats van de training is buurthuis De Dwarsligger, Planetenweg 338 in IJmuiden.

De cursus ‘Ho…tot hier en niet verder’ is een weerbaarheidtraining voor volwassen vrouwen die moeilijk leren. Door middel van spel, bewegen en praten staat u stil bij wat u wilt, kunt en doet. U oefent hoe u uw stem krachtig kunt gebruiken en hoe u sterk staat, zodat u rustig en stevig overkomt, ook in moeilijke situaties. U doet oefeningen waarin u leert voor uzelf op te komen en uzelf te verdedigen zodat uw zelfvertrouwen toeneemt. U krijgt een werkboek mee met opdrachten om thuis te doen.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met MEE Noordwest-Holland, tel. 088 6 522 522, e-mail vraag@mailmee.nl. De kosten voor de cursus zijn 10 euro.