Verkiezing leukste sportvereniging van de gemeente van start

CASTRICUM – Er kan nu bij de derde editie van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging gestemd worden op sportverenigingen in de gemeente Castricum. Voor de mensen die stemmen zijn er prachtige prijzen beschikbaar zoals een hotelovernachting, een tablet of een dag wellness voor 2 personen. Stemmen kan via www.leukstesportvereniging.nl

De verkiezing vindt plaats tot en met 24 mei 2014 in iedere gemeente. De winnende sportverenigingen uit de gemeente Castricum gaan door naar de finaleronde die plaats vindt van 9 september 2014 tot en met 30 september 2014. In de finaleronde wordt gestreden om de provinciale titel en de landelijke titel van de ‘Leukste Sportvereniging van Nederland. De Award Uitreiking voor de provinciale winnaars en landelijke winnaar vindt plaats op 27 oktober in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn.

De Verkiezing wordt mogelijk gemaakt door Sport FM, Wij Willen Sport en maatschappelijk partner Spieren voor Spieren ontvangt bij de Award Uitreiking een mooie cheque. De organisatie is in handen van Vote Company.

Meer informatie over de verkiezing is te vinden via www.leukstesportvereniging.nl