Training: Liever bewegen dan moe!

Op maandag 12 mei start de training: Liever Bewegen Dan Moe, verzorgt door Context in samenwerking met VluchtelingenWerk Noordwestholland. Het is een vrouwen-fit-programma van 8 keer een dinsdagochtend, waarin vrouwen gezondheidsinformatie krijgen en samen de conditie verbeteren.

Bent u vaak moe en komt u moeilijk in beweging? Of heeft u stress of pijnklachten, waarvoor de huisarts geen oorzaak kan vinden? Dan is Liever Bewegen Dan Moe iets voor u!

Het programma duurt acht weken. Het wordt gegeven door een sporttrainer en een preventiedeskundige. De eerste bijeenkomst is een voorlichting over het programma. De andere 7 bijeenkomsten beginnen met een gezondheidsvoorlichting. Hierin krijgt u informatie over gezonder leven, zoals hoe om te gaan met stress, minder te piekeren, slaaptips en voedingsadvies. Daarna vindt er buiten en binnen een training in actief wandelen/bewegen plaats.

Liever Bewegen Dan Moe start op maandagochtend 12 mei om 09.15 uur tot 11.15 uur in Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk . Kom gerust kijken of het iets voor u is! Voor aanmelding/informatie kunt u contact opnemen met Context T (088) 357 1980 of een email verzenden naar noordholland@context.nl. Voor meer informatie/aanmelding kunt u contact opnemen Kijk ook op de website: context.nl of vwnh.nl