T-Race and the Old Dix te gast bij Jazz Session Club Vredeburg

LIMMEN – Het is zondag 13 april weer de laatste sessie van het seizoen 2013 – 2014, en dat betekent dat er al vijftien seizoenen Jazzsessions zijn geweest in die prachtige stolpboerderij Vredeburg. En dan moet er natuurlijk een speciaal gastoptreden zijn en dat is er ook: T-race and the Old Dix.


T-Race and the Old Dix is zo’n 5 jaar 5 jaar terug begonnen als kwartet. In korte tijd is de band uitgegroeid, met de nodige wisselingen, tot een zevenmans + éénvrouws formatie die zich bezig houdt met Dixieland, maar daarnaast regelmatig uitstapjes maakt naar moderner repertoire. Alle leden hebben veel ervaring in muziek: van pop tot klassiek, van oude tot modernere jazz, van fanfare tot big band.

Kortom een uit vele muziekrichtingen gehaalde groep muzikanten, goede amateurs die hun liefde voor muziek gemeen hebben en wekelijks enthousiast in Limmen naar de kelder gaan om te repeteren.
Op het podium gaat de gemiddelde leeftijd (zo’n 74 jaar) met een sprong omlaag. Vol vuur en gretigheid wordt er gespeeld en gezongen.

Deze jazzsession is op zondag 13 april vanaf 16:00 uur tot misschien wel de kleine uurtjes. De data voor volgend seizoen: 21 september, 19 oktober, 16 november, 21 december, 25 januari, 22 februari, 22 maart en 19 april. De toegang is vrij, maar U kunt ons steunen door lid te worden voor € 7,- per persoon voor het gehele jaar. Inlichtingen bij Fred Timmer tel/fax: 072-5053414 of per mail: timmerlimmen@kpnmail.nl