Mischa van der Wekken Quintet in het Oude Raadhuis

CASTRICUM – Make It Happen is de gloednieuwe CD van de jonge veelzijdige saxofonist Mischa van der Wekken, die hij met zijn jazzquintet speciaal bij Iskra Jazzclub ten doop wil houden. Deze feestelijke gebeurtenis vindt plaats op zaterdag 12 april in Hotel het Oude Raadhuis te Castricum.


Mischa heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig jazzsaxofonist met een scala aan ervaringen. Gedurende zijn studie was hij een vaste waarde in de Big Band Koninklijk Conservatorium en stond daarmee vijf maal op North Sea Jazz. Met dit orkest werkte hij met diverse gerenommeerde musici als Slide Hampton. Tussentijds studeerde hij in Parijs aan het Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse en nam les bij de vooraanstaande Amerikaanse saxofonist Rick Margitza.

Sinds zijn afstuderen speelde hij in bands als Young Sinatra’s, de Holland Big Band, Rotterdam Jazz Orchestra, Millenium Jazz Orchestra. Bovendien is hij werkzaam in de orkesten van diverse musical- producties zoals Evita. Op zijn vorige CD Momentum speelt tompettist Eric Vloeimans een glansrol.

In Iskra Jazzclub presenteert hij op 12 april zijn nieuwste CD Make It Happen’. De kaartjes kosten 14 euro en kunnen besteld worden via www.iskra.nl