Jazz op Castricum 105

RADIO – Als iets over zevenen op donderdag 10 april het nummer Mood Indigo van Duke Ellington uit de luidsprekers klinkt, dan betekent dat, dat het programma Just Jazz weer gestart is. Presentatoren Jan van Weelden en Fred Timmer zullen deze keer een keur van bigbands uit hun archieven laten horen.

Natuurlijk komen bekende namen als Benny Goodman, Count Basie en Duke Ellington voorbij. Maar ook minder bekenden, zoals Woody Herman, Artie Shaw, Chick Webb en Harry James geven acte de préséance. Het zal zeer afwisselend zijn, maar alle orkesten zullen hun specifieke sound naar voren brengen. Dus donderdag 10 april om 19:00 uur weer Jazz op Castricum105.

Het programma op Castricum105 is te beluisteren via FM 105.0 tot ver in de regio, FM 104.5 op de kabel in Bakkum en Castricum en FM 98.0 op de kabel in Akersloot, Limmen en op De Woude.