Cabaretier Javier Guzman geeft ‘detox clinic’ in Beverwijk

BEVERWIJK – Op vrijdagavond 18 april om 20.15 uur staat Javier Guzman met Delirium II in het Kennemertheater in Beverwijk. De Spaanse/Nederlandse cabaretier laat geen spaan heel van zijn sex, wiet, medicijnen en cocaïneverslaving.

Hij neemt theaterbezoekers zelfs mee op een trip langs ongure straathoeken en afkickklinieken. Het is de meest confronterende en autobiografische show die hij tot nu toe maakte. Op dit moment schrijft Guzman aan een boek over zijn verslavingen. Hij wil hiermee voor eens en altijd af zijn van alle vragen die mensen hem stellen over zijn voormalige drank- en drugsproblemen.

Relapse wordt een confronterend boek met schokkende onthullingen die hij nog nooit eerder heeft gedaan in zijn shows. Het ligt dit najaar in de boekwinkel. De show vindt plaats op vrijdagavond 18 april en begint om 20.15 uur. Locatie: Kennemertheater, Kerkplein 1 in Beverwijk. Reserveren via: www.kennemertheater.nl