Paasweekend en Koningsdag: gewijzigde openingstijden gemeente

CASTRICUM – In verband met het Paasweekend en Koningsdag zijn de openingstijden van de gemeentelijke diensten gewijzigd. De publieksbalies en het afvalbrengdepot Schulpstet zijn gesloten op: vrijdag 18 april (Goede Vrijdag), zaterdag 19 april, maandag 21 april (Tweede Paasdag) en zaterdag 26 april (viering Koningsdag).

Ook het afval wordt in sommige wijken op afwijkende dagen opgehaald. In de wijken Bakkum-Noord, Akersloot en Uitgeesterweg wordt het gft-afval op donderdag 17 april opgehaald, in plaats van 18 april. In de wijk Limmen worden de grijze containers op dinsdag 22 april geleegd in plaats van 21 april.

Ter compensatie van de gesloten gemeentediensten, zijn de publieksbalies op donderdag 17 en 24 april de hele dag geopend.