Butter viert rentree met 6e plaats

ZANDVOORT – Onder zomerse omstandigheden werd de zevende editie van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run afgelegd over het circuit van Zandvoort.

De raceauto’s maakten plaats voor een groot aantal deelnemende hardlopers en toeschouwers. Organisator van de wedstrijd en partner van TDR, Le Champion weet elk jaar weer een mooi evenement met een prachtige ambiance neer te zetten.

Aan de start stonden ruim 30 TDR-atleten aan de start van zowel de 5 als de 12km. Voor Michel Butter fungeerde deze voorjaarsklassieker als zijn rentree na een lange periode afwezigheid.

De rentree van Michel Butter was vooral zeer succesvol. Butter, die momenteel op 75% van zijn trainingsomvang zit, was blij om na een lange tijd weer deel te nemen aan een wedstrijd. Butter liet zien dat hij op de goede weg is en finishte als zesde in een tijd van 37.57.