Lentebeurs voor tweedehands kinderkleding

CASTRICUM – Vooral heel veel kleding, maar ook speelgoed, kinderwagens en boxen staan zaterdag 5 april uitgestald op camping Geversduin. Die dag is de kinderkledingbeurs, een mogelijkheid voor een klein prijsje de zomercollectie van uw kind uit te breiden.


De voorjaarsbeurs, met tweedehands kleding van maat 50 tot en met 176, vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur bij het restaurant van de camping. Dankzij een nieuwe indeling is de winkelruimte nog groter dan voorheen. Alle kleren zijn overzichtelijk opgehangen en schoon. Koffie en gebak staan klaar.

Wie baby- of kinderkleding, speelgoed of alles wat daarmee te maken heeft wil verkopen, kan zich opgeven via aanmelden@kinderkledingbeursdeschatkist.nl. Iedereen die kleren en spullen heeft ingebracht die niet verkocht worden, mag kiezen wat daarmee gebeurt: weer aannemen of doneren aan Stichting Babyspullen, een organisatie die ouders met een kleine portemonnee helpt met de aanschaf van kleding en spulletjes.

Camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205, Castricum.
www.kinderkledingbeursdeschatkist.nl