IskraPodium Castricum

CASTRICUM – Iskra organiseert drie concerten waar van het eerste al aanstaande zaterdag plaatsvindt. Stuk voor stuk juweeltjes, naar Castricum gebracht door jonge professionele musici.


Celliste Lidy Blijdorp speelt romantische melodieën van diverse componisten op zaterdag 29 maart in de Dorpskerk te Castricum. Opmerkelijk zijn haar bewerkingen van ‘5 Melodieën opus 35bis’ van Prokofiev. Zaal open om 19.30 uur.

De Russische pianiste Helena Basilova (1983) oogstte al in 2009 in een Iskra Monumentconcert veel succes. Op verzoek keert zij terug op zaterdag 19 april in de Dorpskerk. Zaal open om 19.30 uur.

De jonge veelzijdige saxofonist Mischa van der Wekken (1979), speelt met zijn jazzquintet nummers van zijn nieuwe CD. Het concert vindt plaats op zaterdag 12 april in Hotel het Oude Raadhuis te Castricum. Zaal open om 20.30 uur.

Meer informatie en kaartverkoop www.iskra.nl.