Succesvolle pin-up kalenderpresentatie en theatraal weekend in De Bakkerij

CASTRICUM – Na het succes van de Bakkerij veiling van afgelopen zondag biedt de Bakkerij aankomend weekend de allerlaatste pin-up kalenders aan. Tijdens de veiling bracht de kalender alleen al ruim 200 euro op.

De overgebleven kalenders zijn op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 maart op te halen in de Bakkerij voor slechts 15 euro. Ook voor de mensen die gereserveerd hebben is dit het moment om de bestelling te verzilveren. De rest van de veiling was ook een succes en bracht ruim 4000 euro op voor de Bakkerij en voor het Uit Je Bak festival dat eind juli wordt gehouden. De Bakkerij wil daarvoor ook iedereen bedanken!

Op vrijdag 28 maart is er een theatrale avond in De Bakkerij met maar liefst twee acts. De zaal is om 21:00 uur open en de entree is 4 euro!

Op zaterdag 29 maart is er, om te seizoen af te sluiten, een Apres Ski Party! De zaal is om 21:00 uur open en de entree is gratis! Bier, Flügel en een Apres Ski Feest DJ! Komen in je meest mooie ski-kleding mag, maar het hoeft niet!