Spannend seizoen voor Connection

CASTRICUM – Connection is vrijdagavond 4 april op z’n paasbest. Dan geeft het koor een paasconcert in de Dorpskerk te Castricum. Een week later op zaterdag 12 april wordt hetzelfde concert ten gehore gebracht in de Sint Andrieskerk te Antwerpen.


In beeld en geluid wordt het paasverhaal verteld en het belooft een geweldig begin van Pasen te worden. Het koor Connection is bekend van de optredens met kerstmis.

Nu heeft het koor een nieuwe uitdaging gevonden in het paasverhaal. Het verhaal wordt zingend verteld, waarbij alle muziekstijlen langskomen. Het repertoire van Connection is gevarieerd; een mix van gospel, pop en een vleugje klassiek, vaak begeleid door de eigen band en soms a capella.

Het belangrijkste bij een concert van een koor is natuurlijk het luisteren, maar het oog wil ook wat. Daarom wordt het paasverhaal niet alleen vertelt, maar is het ook te zien. Er is op vrijdag 4 april een uitvoering in de Dorpskerk aan het Kerkpad 1; om 20.00 uur. Kaarten kosten 11 euro (kinderen 7,50 euro) en kunnen gereserveerd worden bij Arno en Margreet Philipsson: 0251-653658.

Connection zoekt nog een drummer en twee enthousiaste bassen. Voor meer informatie over het koor en het concert zie www.connection-hetkoor.nl