Rotary Club Castricum steunt Voedselbank IJmond-Noord

CASTRICUM – Stichting Voedselbank IJmond-Noord ontvangt € 1.500,- van Rotary Club Castricum als opbrengst van de filmavond met de film ‘The Monuments Men’.


Voorafgaand aan de wekelijkse clubavond van Rotary Club Castricum, is er op maandag 17 maart j.l. een korte bijeenkomst geweest op het parkeerterrein nabij Restaurant Johanna’s Hof aan de Zeeweg te Castricum. Tijdens deze bijeenkomst was o.a. aanwezig de heer Huub de Kruijff, voorzitter van de Stichting Voedselbank IJmond-Noord, vergezeld van de trotse chauffeur van de kortgeleden aangeschafte ‘nieuwe’ bestelbus.

Uit handen van Mvr. Ingrid Rookhuijzen, voorzitter van Rotary Club Castricum, mocht Dhr. de Kruijff een symbolische cheque ontvangen ter waarde van € 1.500,-. Dit is de netto opbrengst van de op 17 februari j.l. gehouden filmavond. Door deze filmavond heeft Rotary Castricum, samen met enkele andere Rotary- en Lions- Clubs in de regio, de aanschaf van een goede – gebruikte – bestelbus mogelijk gemaakt.

Behalve deze eenmalige actie, zullen leden van RC Castricum inzamelingsacties voor De Voedselbank IJmond-Noord bij supermarkt Deen aan de Torenstraat in Castricum blijven begeleiden.