Afspraak maken met Publieksbalie via website

CASTRICUM – Met ingang van 1 april kan iedereen zelf een afspraak inplannen voor het regelen van een dienst of product aan de Publieksbalie.

Het digitaal maken van een afspraak gebeurt via de website www.castricum.nl. Rechts bovenaan in beeld moet de bezoeker in het groene, interactieve menu kiezen voor de button ‘Gemeentewinkel’ en daarna ‘Afspreken/aanvragen’.

Na het invoeren van e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord kan een keus worden gemaakt uit de beschikbare tijdstippen. De afspraken vallen altijd binnen de huidige openingstijden van de Publieksbalie. Wie dit niet kan of wil regelen via de website, kan de afspraak ook laten inplannen door een medewerkers van het Call Center (tel. 14 0251) of een receptioniste in de publiekshal.

Er wordt gestart met een selectie van gemeentelijke producten: paspoort, rijbewijs, uittreksels en Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Belangrijk is dat de producten die via deze pilot worden geleverd, alleen kunnen worden afgerekend met een pinbetaling.