Tino Klein stapt uit De VrijeLijst

CASTRICUM – Carrousellid Tino Klein stapt uit De VrijeLijst. Klein zat vier jaar voor de partij in de raadscarrousel. Hij verlaat de partij uit onvrede.

Klein had al eerder aangegeven te willen stoppen, maar was toen door lijsttrekker Ron de Haan gevraagd om door te gaan na de verkiezingen. Na de verkiezingen kreeg Klein te horen dat er geen plek meer was in de raad, omdat hij te weinig voorkeursstemmen had getrokken.

De Haan vindt het jammer dat Klein vertrekt, zegt hij tegen Dichtbij.nl. De partij had de hoop dat Petra Nordholt en Peter Verduin, die de PvdA verlieten om zich verkiesbaar te stellen voor De VrijeLijst, in de raad zouden komen. Dat gebeurde niet, Ron de Haan blijft alleen in de raad zitten.

Eén van hen zal nu waarschijnlijk plaatsnemen in de carrousel.