Springplank zoekt nieuwe peuters

CASTRICUM – Peuterspeelzaal de Springplank aan de Dorpsstraat zoekt nieuwe peuters vanaf 2 jaar. De Springplank is de enige peuterspeelzaal met ouderparticipatie. Dit houdt in dat ouders één vaste ochtend helpen en op de andere ochtenden de mogelijkheid hebben om hun peuter te brengen om te spelen met leeftijdsgenootjes.

Een gezellige ochtend van 8.30 tot 11.30 uur waarin liedjes gezongen worden, in een kring word gegeten en gedronken en twee keer word buiten gespeeld op een groot schoolplein, bij slecht weer in het speellokaal. Er word ook geknutseld.

Er is aandacht voor veel activiteiten met de peuters, zo staat lammetjesdag alweer op de planning. Dan mogen de peuters bij een boer in Bakkum de pasgeboren lammetjes gaan kijken en aaien. Voor meer informatie zie www.springplank-castricum.nl of bel 0251-654687 voor een afspraak om een ochtend te komen kijken.