Geen goals & punten voor Da1 Limmen

LIMMEN – Op zondag 16 maart stond voor de Dames 1 de wedstrijd tegen sv Overbos op het programma. In Limmen werd door sv Overbos vrij gemakkelijk gewonnen met 3-0, dus Limmen was gewaarschuwd voor deze ploeg die momenteel in de middenmoot van de ranglijst terug te vinden is.

Limmen begon niet fel en scherp genoeg aan de wedstrijd, waardoor er na 20 minuten al tegen een 2-0 achterstand aan werd gekeken. Na de 2-0 werd Limmen feller en werden er meer duels gewonnen. 2 keer komt er een gevaarlijke voorzet die helaas niet tot een goal gepromoveerd kon worden. Aan de andere kant blijft sv Overbos gevaarlijk met de rappe voorhoede speelsters. In de 35e minuut wordt de stand met een pegel van afstand op 3-0 gezet. Limmen krijgt daarna kansen op de aansluitingstreffer, maar weet 1-op-1 met de keepster de bal niet in de goal te krijgen.

In de rust spreekt men af om fel en scherp in de duels te blijven. Helaas is het in de 48e minuut weer raak voor sv Overbos, wat de stand op 4-0 brengt. Limmen blijft daarna combineren. Met een bal op de paal van Yvonne, nog een keer 1-op-1 van Rosa met de keepster en een aantal gevaarlijke corners, kunnen de dames helaas niet scoren. Aan de andere kant blijft sv Overbos gevaarlijk met scherpe counters. Helaas verandert er niets meer aan de stand, waardoor het bij een 4-0 eindstand blijft.