Pin-up kalender hotste item op de Bakkerij Veiling!

CASTRICUM – Om de uitbouw achter de Bakkerij mogelijk te maken én dit jaar het UitJeBak! festival te kunnen financieren gaan de vrijwilligers van de Bakkerij verder dan ooit.

Speciaal voor deze doelen zijn 12 vrijwilligers, zowel vrouwen als mannen, van de Bakkerij verkozen om in hun meest uitdagende outfit en met zwoele poses alle maanden van het jaar op de Bakkerij pin-up kalender te sieren.

De kalender zal geheel in stijl gepresenteerd worden tijdens de veiling van 23 maart. De hoogste bieder van het eerste exemplaar krijgt een speciaal gesigneerde versie van de dames. De kalender is ook los aan te schaffen. Reserveren is wenselijk. Stuur een mail naar: bakkerijkalender@hotmail.com onder vermelding van naam, telefoonnummer en het aantal kalenders. Hij kost 15,- euro en omdat het een verjaardagskalender is kan deze elk jaar opnieuw gebruikt worden!

Verder staat de website veiling.podiumdebakkerij.nl vol met kavels. Zo zal er een rondvlucht boven Castricum geveild worden en zijn er meerdere bands die hun kunsten als huiskamerconcert aanbieden.
In totaal zijn er op dit moment ruim 30 kavels!

De veiling wordt gehouden op zondag 23 maart van 14.00 uur tot 18.00 uur in Dorpshuis de Kern aan de Overtoom 15 in Castricum. Na de veiling gaat de Bakkerij open voor een gezellige Open Mic.