[LIVEBLOG] Het laatste nieuws over de Gemeenteraadsverkiezingen 2014

CASTRICUM – Volg via deze liveblog van Omroep Castricum het laatste nieuws over de Gemeenteraadsverkiezingen 2014 in de gemeente Castricum.

Vanaf 12:00 uur begint de rechtstreekse uitzending op de Castricum105 (radio). Matthijs Hekman presenteert de uitzending tot 15:00 uur, daarna wordt het stokje overgenomen door Sander Verschoor tot 18:00 uur. Na 18:00 uur presenteert Willem Seignette, dan tot 21:00 uur. Tijdens die uitzending wordt geschakeld naar verslaggevers Johan Vermeer, Ilona Korf, Elke Ross en Bas Dijt, die bij de stembureau’s in de gemeente langsgaan.

‘s Avonds gaat de uitzending verder, maar dan vanuit het gemeentehuis. Vanaf 21:00 uur presenteert Taco Blauw op de radio en wordt er geschakeld naar verslaggevers Peter van Raalte, Sander Verschoor en Johan Vermeer. Ook zal er ‘s avonds rechtstreeks televisie worden gemaakt, de presentatie vanuit het gemeentehuis is in handen van Maarten Glorie. Ook op C-TV zal er geschakeld worden met de verslaggevers in het gemeentehuis.

De hele dag zijn er updates met het laatste nieuws te vinden op de website van de omroep (www.castricum105.nl), via de kabelkrant op C-TV en via de sociale media Facebook en Twitter. Bekijk hieronder het Liveblog!