Eerste team gepromoveerd naar Hoofdklasse

BAKKUM – Voor het eerst in het bijna negentig jarig bestaan van Tennisclub Bakkum komt het eerste selectieteam van de club uit in de hoofdklasse van de landelijke zondagcompetitie van tennisbond KNLTB.

Het team, dat zich vorig jaar met uitstekend resultaat handhaafde in de eerste klasse, is door de KNLTB bij keuze gepromoveerd naar de hoofdklasse.

Het team bestaande uit de dames Gaby Beelen en Kim van der Horst en de heren Ruud Vis, Ralph Knol en Viktor Rotteveel bereidt zich onder leiding van hoofdcoach Geert Koeman intensief voor op de nieuwe uitdaging.

Het definitieve competitieprogramma wordt binnenkort door de KNLTB bekend gemaakt. Dan weten de TC Bakkummers met welke clubs de degens worden gekruist. Ook het derde team is door de KNLTB van de derde naar de tweede klasse gepromoveerd.

Tijdens de voorjaarscompetitie, die op zondag 6 april van start gaat, zal er veel mooi tennis van hoog niveau op de banen aan de Sifriedstraat te zien zijn. De toegang blijft, zoals altijd, gratis.