Creatieve schrijfworkshops rondom de werken van Van Oostsanen

ALKMAAR – Bij de tentoonstelling Van Oostsanen – de eerste Hollandse meester worden talloze activiteiten georganiseerd.

Op vrijdag 28 maart a.s. is het Stedelijk Museum Alkmaar het decor voor een unieke schrijfworkshop door Christine de Vries. Met kleine schrijfopdrachten en een duidelijke instructie worden de deelnemers uitgenodigd om te kijken naar de kunstwerken, zich in te leven in het schilderij, hun fantasie aan te spreken en vooral ook plezier te beleven aan het schrijven van korte teksten.

Stap voor stap worden de kijk- en schrijfopdrachten aangereikt. Om aan deze workshop te kunnen deelnemen is er meer bereidheid en aandacht nodig dan schrijftalent. Het Schrijfmuseum wordt 3 keer georganiseerd deze lente.

Inschrijven kan uitsluitend bij het Stedelijk Museum Alkmaar, Canadaplein 1, 1811 KE Alkmaar
telefoonnummer: 072-54 89 789 . Meer informatie: www.vanoostsanen.nl. Informatie over de schrijfcursussen van Christine de Vries tref je op www.shodo.nl