CKenG maakt slechtste verkiezingslied

CASTRICUM – De Castricumse lokale partij CKenG heeft het slechtste verkiezingslied geschreven. Dat blijkt uit een internetpeiling onder luisteraars van Radio Veronica.

Het lied van CKenG-kandidaat Rob Berkemeier kreeg 34% van de stemmen en ‘won’ daarmee de Veronica’s Verschrikkelijke Verkiezingslied Verkiezing. CKenG kreeg dinsdagochtend bezoek van de ochtendshow van de radiozender, Rick in de Morgen.

Leo van Schoonhoven ontving de radioploeg met open armen: ‘Het lied is inderdaad niet door Marco Borsato gezongen, je moet het met een flinke knipoog zien’, zei hij. ‘Wij vinden het hartstikke leuk en zijn blij dat onze leden zich zo fanatiek en creatief voor de partij inzetten. Wij vinden de titel een eer!’

De Castricumse partij treedt woensdag op de dag van de gemeenteraadsverkiezingen live op, bij ochtend-dj Rick van Velthuysen op Radio Veronica.

Beluister het lied hier: