Slotdebat Gemeenteraadsverkiezingen 2014 nu terug te zien

CASTRICUM – Op zondag 16 maart gingen de negen politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen met elkaar in debat. Dat deden ze onder leiding van Sander Verschoor en Peter van Raalte.

De negen deelnemers aan het debat waren: Esther Hollenberg (VVD), Roel Beems (CKenG), Wim Swart (CDA), Ans Pelzer (PvdA), Rob Schijf (GDB), Hannie Lutke Schipholt (GroenLinks), Marcel Steeman (D66), Ron de Haan (de VrijeLijst) en Marjo Husslage (SP). De lijsttrekkers gingen in debat over de zorgtaken die naar de gemeente toekomen, bouwen en wonen en, uiteraard, het Landalplan.

Het debat was tevens de eerste live-uitzending voor C-TV. Hieronder is het debat terug te luisteren en terug te zien (inclusief voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Shannon van Beek). Ga voor meer video’s van Omroep Castricum naar: www.youtube.com/omroepcastricum.