‘Samen aan de slag in het groen’

CASTRICUM – Op vrijdag 21 maart organiseert IVN Noord-Holland in opdracht van de Provincie voor de derde keer een dialoogdag.

De dialoogdag is een jaarlijks evenement om in gesprek te komen met groene vrijwilligers over hoe hun inzet en betrokkenheid bijdraagt tot het behoud en beheer van natuur en landschap. Dit jaar wordt ingezoomd op de uitvoering van het Meerjarenplan ‘Betrekken bij groen’ en de ontwikkeling van de Groene Academie (opleidingsinstituut voor groene vrijwilligers).

Bent u actief als vrijwilliger in de groene sector en wilt u erbij zijn? De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 21 maart om 11.30 uur en begint met een opknapbeurt voor het speelbos, gevolgd door de dialoogdag om 12.30 uur in Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via http://bit.ly/DialoogdagNH of een mail sturen naar noordholland@ivn.nl.