Mobiel uw duinkaart kopen. Zo makkelijk!

CASTRICUM – Een mooie dag om een frisse neus te gaan halen in de duinen. Dat dachten meer mensen. Voor de kaartjesautomaat bij de ingang staat een rij.

Geen probleem, want met uw smartphone bestelt u uw duinkaartje à la minute online.

Om uw dagkaart, ruiterdagkaart of weekkaart mobiel te kunnen bestellen, heeft u MyOrder nodig. Dit is een gratis app die u ook kunt gebruiken in cafés, restaurants en andere plekken waar dit handig is. Vraagt de boswachter u om uw duinkaart? Dan toont u hem uw smartphone. Zo simpel is het.

U kunt uw kaartje mobiel bestellen waar u maar wilt, als uw telefoon maar toegang heeft tot het internet. Bijvoorbeeld al thuis, als u de deur uitgaat. Of onderweg. Zodra u het toegangsbewijs heeft betaald, gaat het in. Bestelt u de kaart bij de ingang van het duingebied, dan heeft uw smartphone gegarandeerd bereik. Wilt u uw telefoon kunnen tonen aan een boswachter op een plek waar uw telefoon geen verbinding heeft? Sla het kaartje dan na via MyOrder op in uw telefoon.

Heeft u geen smartphone? Dan kunt u uw duinkaart kopen in de automaat bij de ingangen van het Noordhollands Duinreservaat of een verkooppunt in de buurt. De duinjaarkaart is voorlopig nog niet mobiel te bestellen, wél online.