Gemeente Castricum helpt bij vinden van een baan

CASTRICUM – Vijftig werkzoekenden uit Castricum gaan zich profileren bij werkgevers om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Dat doen zij deze maand onder leiding van uitzendbureaus PDZ en Randstad. Het initiatief vloeit voort uit de samenwerkingsplannen tussen de gemeente Castricum en diverse uitzendbureaus.

Vorig najaar ondertekende wethouder Mosk een samenwerkingsovereenkomst met de uitzendbureaus Luba, PDZ en Randstad. Zij hopen daarmee uitkeringsgerechtigden in de gemeente Castricum beter te kunnen laten doorstromen naar een betaalde baan.

Deze maand wordt een groep van in totaal 50 werkzoekenden de kans geboden om zich in de toekomst op unieke wijze te kunnen profileren bij werkgevers om daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De training wordt afgesloten met een speeddate-bijeenkomst waarbij meerdere uitzendbureaus worden uitgenodigd.

Aanmelden kan bij Kees Adema (keesadema@castricum.nl) of Margot Krimp (margotkrimp@castricum.nl), jobhunters bij de gemeente.
foto: Wethouder Fred Mosk en Judith Mijnen