CKenG haalt stemmers op

CASTRICUM – De lokale politieke partij CKenG vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen naar de stembus gaan. Daarom biedt de partij mensen die moeilijk naar het stembureau kunnen komen, een ritje aan in de CKenG Verkiezingstaxi.

De taxi wordt ter beschikking gesteld door garagehouder (en CKenG-lid) Martijn Kooijman uit Castricum. De hele dag kunnen dan inwoners van de kernen van Castricum naar de stemlokalen gebracht worden.

CKenG zal onderweg niet aan werving doen, zo belooft kandidaat Leo van Schoonhoven. ‘Iedereen, van welke politieke kleur ook, is welkom’.

Aanmelden voor de verkiezingstaxi kan bij Leo van Schoonhoven, via het e-mailadres: leovanschoonhoven@ckeng.nl, of per telefoon: 06-54646002. Als u contact opneemt, vergeet dan niet te vermelden waar en wanneer u wilt worden opgehaald.