Steunpunt Vrijwilligerswerk Castricum is op zoek naar jou

CASTRICUM – Voor mensen die altijd al iets in de journalistiek hebben willen doen of hier ervaring mee hebben en hun talent niet onbenut willen laten, heeft het Steunpunt Vrijwilligerswerk Castricum verschillende interessante vacatures.


Radio Castricum 105 zoekt een nieuwsredacteur, een presentator voor een actualiteitenprogramma, een algemeen verslaggever en een politiek verslaggever.

Bij Stichting Welzijn Castricum wordt een medewerker PR gevraagd, onder andere voor een nieuwe rubriek over vrijwilligerswerk in de lokale krant. CAlorie is op zoek naar een communicatiemedewerker voor haar nieuwsbrief en website.

Wie interesse heeft in één van deze vacatures of ander vrijwilligerswerk, kan kijken op de vacaturebank: www.vrijwilligerswerkcastricum.nl of contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk Telefoon: 0251-65 65 62, email: vcc@welzijncastricum.nl. Bezoekadres: Geesterduinweg 5, Castricum.