Slotdebat gemeenteraadsverkiezingen live bij Omroep Castricum

CASTRICUM – Op zondag 16 maart organiseert Omroep Castricum het laatste debat voor de verkiezingen van 19 maart. Het debat zal rechtstreeks worden uitgezonden op Castricum105 en C-TV, en dat laatste is een unicum.

Vanaf 20:00 uur zullen de negen politieke partijen de degens kruisen over tal van stellingen. Het debat wordt geleid door Sander Verschoor en Peter van Raalte. Er wordt uitgekeken naar een pittig debat, want de belangen zijn groot. Er zijn namelijk nog veel zwevende kiezers te winnen en daarom zal het voor de lijsttrekkers belangrijk zijn om als beste uit de bus te komen.

Voor C-TV zal deze avond eveneens spannend worden: het betreft de eerste live uitzending sinds het bestaan van de zender. Mirko Carton van het Castricumse MiVision staat voor de uitdaging om deze avond samen met een heel team van vrijwilligers technisch te laten slagen. Maar bij een dergelijk evenement komt meer kijken: van decorbouw tot grime, van alle disciplines zijn vrijwilligers deze avond bezig.

Het slotdebat zal ook live op de radio worden uitgezonden op Castricum105.