VVD: zoek de verbinding

CASTRICUM – De kandidaat-raadsleden van de VVD hebben hun inwerkprogramma achter de rug. De afgelopen weken zijn de kandidaten langs vele organisaties geweest om meer te weten te komen over de kernen.

Door de gesprekken kan de VVD beter beslagen ten ijs komen na de verkiezingen op 19 maart. Voor de clubs, organisaties en vrijwilligers is het een kans om hun hart te luchten over wat hen bezighoudt.

Voor lijsttrekker Esther Hollenberg is het van groot belang dat de verbinding wordt gezocht. Zij treedt in overleg met de stakeholders om overeenstemming te bereiken.

De gemeente moet vooral duidelijkheid scheppen, aldus Hollenberg. Geld of subsidie is dan niet eens het voornaamste doel van de organisaties, maar veel belangrijker is voor de organisaties om serieus genomen te worden.