Rudmer Heerema komt naar Clusius

CASTRICUM – Vrijdag 14 maart komt VVD 2e kamerlid Rudmer Heerema naar het Clusius College. In deze tijd van verkiezingen en billboards met fraaie posters van politieke partijen kunnen leerlingen haast niet om politiek heen.


Rudmer Heerema heeft een ‘groene’ portefeuille. Daarom is een bezoek aan het groene Clusius College Castricum een logische keuze. Verder is Castricum met drie middelbare scholen een echte onderwijs gemeente.

Het doel van het bezoek van het 2e kamerlid is dan ook scholieren betrekken bij politiek. De partij vindt onderwijs erg belangrijk en wil daarom graag iets doen voor de scholen. En wie kan beter vertellen over politiek dan een politicus zelf.

Om 12.30 uur is de ontvangst en het programma duurt tot 14.30 uur. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Veerle Veltman die de pr verzorgt van het Clusius College Castricum, Oranjelaan 2a, 1901 TX Castricum. Tel. (0251) 65 36 00 of v.veltman @clusius.nl