De Bakkerij presenteert: Politiek café, Herrie DJ & So You Can Rock!

CASTTRICUM – Deze week staan politiek, herrie en de vraag of je wel kunt rocken centraal in De Bakkerij.

Werk vinden is voor jongeren niet altijd even makkelijk en daarom zal de PvdA hier een helpende hand bij bieden. Op donderdagavond 13 maart vanaf 20.00 uur geven twee gastsprekers workshops over het starten van een eigen onderneming, en als je toch gaat solliciteren, hoe presenteer je je dan.

Op vrijdag 14 maart is het tijd voor een ouderwetse ‘Bak met Herrie’. DJ’s Snor en Snies zullen de grond doen trillen en jullie zeker laten dansen. De zaal gaat om 21.00 uur open en de entree is gratis.

Op zaterdag 15 maart is het tijd voor alleen de allerbeste folk, metal, punk en folkmetal! Overdag zullen een aantal bands optreden. De zaal is om 13:00 uur open en de entree is slechts 4 euro! Kijk voor het programma op: www.podiumdebakkerij.nl