Creëer je eigen stijl en word je mooiste zelf

CASTRICUM – Iedereen die wil leren hoe je er, met een paar slimme trucs, altijd op je best uit kunt zien, is van harte uitgenodigd voor de workshop Style Yourself.

De workshop wordt gehouden, op woensdag 26 maart en woensdag 2 april 2014, van 19.00 – 22.00 uur in breicafé en winkel On Stock, in Castricum. De workshop wordt verzorgd door stylisten van StylingCREW en De StijlCoach. ,

Na aanmelding voor de workshop krijg je een vragenlijst toegestuurd. Door de vragen wordt je bewustwordingsproces al gestart. In de workshop Style Yourself krijg je tips & trucs om je eigen stijl te creëren. Hoe zou je er graag uitzien? Wat past bij jou en bij je garderobe?
Aanmelden kan per mail: info@destijlcoach.nl. Meer informatie: www.destijlcoach.nl of bel: 06 102 96 327