Succesvolle avond JCKenG

CASTRICUM – De jongerenafdeling van CKenG, JCKenG, spreekt van een succesvolle politieke avond in Café City. De avond werd georganiseerd om jongeren mee te laten praten over actuele stellingen op het gebied van wonen, uitgaan, werk en sport.

Op de avond kwamen zo’n 50 belangstellenden af. Elk item werd ingeleid met een filmpje. Aan elk filmpje werden drie stellingen gekoppeld. Het publiek kon hun mening geven middels een groene en rode kaart. Per stelling kon men vijf minuten discussiëren. JCKenG-voorzitter Wilco van Pel en vice-voorzitter Rens Breed Bruijn presenteerden de avond.

De meest in het oog springende stelling ging over het voornemen van Landal Greenparks, om een vakantiepark te bouwen op de Zanderij. Door de aanwezige jongeren werd er overwegend positief op dit idee gereageerd.

Na afloop speelde de band Morgan, zij staan eind maart in de kwartfinale van de Clash of the Coverbands in Hilversum.