CSV zoekt bestuurders en vrijwilligers

CASTRICUM – CSV Handbal zoekt een aantal nieuwe bestuurders en vrijwilligers. Ze zijn onder andere op zoek naar een nieuwe voorzitter en secretaris. De club organiseert daarom op 20 maart een informatieavond.

Tijdens de aankomende ledenvergadering treden verschillende bestuursleden af. Daarom is CSV Handbal nu op zoek naar enthousiaste opvolging. De bestuursleden die stoppen, hebben vele jaren een leuke tijd gehad in het bestuur, echter na zoveel jaar is het goed om nieuwe mensen te krijgen, en voor de vertrekkende bestuursleden tijd om zich te richten op andere activiteiten, schrijft de club op haar website. De tijd dringt en daarom organiseert CSV een informatieavond op donderdagavond 20 maart om 19.30 uur in het clubhuis op Wouterland.

De functies die vrij komen in het bestuur: voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, voorzitter Technische en Teamcommissie, voorzitter Clubhuis en verder zoekt de club een Coördinator Evenementen Werkgroep en leden voor de diverse commissies en werkgroepen.

Daarnaast wil de club ook graag nieuwe vrijwilligers voor taken die af en toe worden uitgevoerd zoals bardienst, klussendag, materiaal onderhoud, organisatie evenementen, feesten, scheidsrechters inplannen, zaaldiensten regelen, trainen geven, scheidsrechter worden, etc…..

Op 20 maart is een praktische avond, waarbij leden uw vragen beantwoorden en er liggen formulieren om uw wensen kwijt te kunnen.