Lijsttrekkersinterviews nu te zien op C-TV

CASTRICUM – Omroep Castricum gaf de lijsttrekkers van de negen politieke partijen allen de kans om de standpunten van hun partij verder toe te lichten in een half uur durend interview.

Begin februari zijn alle opnames geweest, vanaf nu zijn de interviews te zien op C-TV en op YouTube. Onderwerpen die de revue passeren zijn (uiteraard) het Landal Park, een eventuele verhoging van de ozb, de decentralisaties en eventuele bezuinigingen. De interviews worden afwisselend afgenomen door Sander Verschoor en Peter van Raalte.

Kijk voor de uitzendtijden van de lijsttrekkersinterviews op televisie, op de website van Omroep Castricum en klik dan op C-TV Programmering, aan de onderkant van deze pagina kunt u ook alle interviews terugkijken.

Behalve de lijsttrekkersinterviews, verzorgt Omroep Castricum ook het slotdebat. Dat debat, op zondag 16 maart, zal rechtstreeks worden uitgezonden op radio en televisie.