Bietsparty, Spelletjesavond en lekkere reggae in De Bakkerij

CASTRICUM – Varieteit is het sleutelwoord bij De Bakkerij dit weekend. Op woensdag 5 maart is er weer een spelletjesavond, op vrijdag fijne reggae met de 12-koppige band Dreadless en op zondagmiddag is er het Open Podium en de Bietsparty voor de veiling!

Op woensdag 5 maart is er de tweewekelijkse spelletjesavond! Monopoly, Weerwolven, Twister, Scrabble, Stratego. Het maakt niet uit wat je wil doen! Zaal open 20:00 uur en de toegang is gratis!

Op vrijdag 7 maart is het knallen met Dreadless. Al ruim 10 jaar is Dreadless een hecht reggae collectief mét percussie en een blazerssectie. De zaal is om 21:00 uur open en de entree is 4 euro!

Daarnaast zijn er op zondagmiddag 9 maart maar liefst twee gratis toegankelijke evenementen! Vanaf 14:00 uur is er namelijk het Open Podium en de Bietsparty voor de veiling van zondag 23 maart! Op veiling.podiumdebakkerij.nl zijn al diverse kavels te bekijken.

Kijk voor meer informatie op de site via www.podiumdebakkerij.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/debakkerij.