Al vroeg stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen

CASTRICUM – Op het Castricumse station kunnen kiezers al vanaf 05:00 uur terecht om hun stem uit te brengen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

In totaal kan er op 44 treinstations gestemd worden, waaronder dus Castricum. Het stembureau op het station Castricum gaat om 05:00 uur open, daarmee is het stembureau op het station het vroegst open in heel Nederland. Tot 19:00 uur kan men in de bloemenkiosk op het station stemmen.

In totaal zijn er 16 vaste stembureau’s geopend op 19 maart. Alle stembureau’s, behalve die op het station, zijn geopend tussen 07:30 uur en 21:00 uur.

Behalve de zestien vaste stembureau’s is er ook dit keer weer een mobiel stembureau. Dat stembureau doet de hele gemeente aan. Het mobiele stembureau is tevens het enige stembureau op het eiland De Woude. Het mobiele stembureau is daar vanaf 20:00 uur.

Kijk voor een overzicht van alle stembureau’s op de website van de gemeente: www.castricum.nl.