Inschrijving Timmerdorp op 22 maart

CASTRICUM – Op zaterdag 22 maart kunnen maximaal 225 kinderen zich inschrijven voor Timmerdorp 2014. De inschrijving vindt op die dag plaats tussen 09:30 uur en 11:00 uur, in de Visser ’t Hooftschool aan de Kemphaan.

Timmerdorp is dit jaar tussen maandag 11 en vrijdag 15 augustus 2014.

De inschrijving moet worden gedaan door een volwassene, die maximaal vier kinderen kan inschrijven. Deelname kost 20 euro per persoon en per gezin dient een volwassene twee stempels te halen. Een stempel kan verkregen worden door een aantal uur een bijdrage te leveren aan de totstandkoming van het Timmerdorp. Denk hierbij aan het helpen uitdelen van spijkers, het boren van gaten met een motorboor, het uit elkaar halen van pallets en dergelijke. Ter plekke kan men de stempelactiviteiten aangeven.

Voor het doen van de stempelactiviteit EHBO is een geldig EHBO-diploma vereist, waarvan u tenminste een kopie moet kunnen overleggen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.timmerdorpcastricum.nl.