Jan Marijnissen komt naar Castricum

De bekende en onafhankelijke journalist Jan Kuitenbrouwer interviewt op 10 maart de bekende politicus Jan Marijnissen, op uitnodiging van de SP Castricum.

Het interview vindt plaats in Geesterhage en begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Er is plaats voor maximaal 225 personen. Iedere gast krijgt van de SP twee consumptiebonnen cadeau. Het belooft een onderhoudende avond te worden.

Jan Kuitenbrouwer heeft als journalist gewerkt voor o.a. de Haagse Post, HP De Tijd, de Volkskrant en diverse televisieprogramma’s. Na de pauze mag het publiek vragen stellen aan Jan Marijnissen over de landelijke politiek. Over de lokale politiek kunt vragen stellen aan de lijsttrekker van SP-Castricum, Marjo Husslage. Marjo is één van de medeoprichters van de Castricumse afdeling.

De avond eindigt om 22.00 uur.