Doe mee met NLdoet op 21 en 22 maart 2014

CASTRICUM – Ook dit jaar zijn er weer een aantal klussen waarbij de handen uit de mouwen gestoken kunnen worden in Castricum. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Een leuke manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk en vrijwilligersorganisaties. Er zijn 13 organisaties die nog op zoek zijn naar vrijwilligers.

Wie het leuk vindt om te schilderen kan helpen De Bakkerij een kleurtje te geven of aan de slag bij Klaverland (Odion). In de Tuin van Kapitein Rommel, Stichting Boshutten St. Wilfried en bij de Santmark zijn er diverse buitenklusjes te doen. Voor de handige mensen is er genoeg te doen bij RIBW-Kam, Klaverland, De Keet, Scouting JL en Die Bogenheimers. Basisschool Cunera wil met wat extra hulp het schoolplein opknappen.

Deze organisaties zien NLdoet dus als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar ze normaal met de eigen vrijwilligers niet aan toe komen. Mensen die alleen of met vrienden, collega’s of hun vereniging in actie willen komen, kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl Uiteraard kunnen de maatschappelijke organisaties die nog een klus te klaren hebben, zich ook nog aanmelden via deze site.

Wie meer wil weten over deze actie of hulp nodig heeft bij het aanmelden via de site, kan contact opnemen met Stichting Welzijn Castricum, Steunpunt Vrijwilligerswerk, tel. 0251 – 65 65 62 of e-mailen naar vcc@welzijncastricum.nl